Veleprodaja

  Avto dele uvažamo iz Turčije, Češke, Nemčije, Španije, Poljske in Kitajske ter jih prodajamo trgovinam z avto deli širom Slovenije. Kupce se trudimo oskrbovati z specifičnimi deli, ki so večinoma težje dobavljivi pri ostalih Evropskih veletrgovcih. Zaradi tega so med našimi strankami tudi vse večje slovenske trgovine z avto deli. Ponosni smo, da z avto deli redno oskrbujemo nekatere kupce, ki so po obsegu poslovanja več desetkrat večji od našega podjetja.

  Blago dobavljamo izključno trgovinam z avto deli. Formalna registracija za opravljanje trgovinske dejavnosti nam ne zadošča za pričetek poslovanja, če stranka dejansko ne prodaja blaga kupcem brez vgradnje. V tem močno odstopamo od utečene prakse v Sloveniji, vendar spoštujemo za nas edino logično delitev dela med veleprodajami in maloprodajami.

  Blago praviloma pošiljamo s Pošto Slovenije in pri naročilih nad 70€ tudi pokrijemo stroške pošiljanja. Pri naročilih blaga nižje vrednosti plača kupec tudi poštnino, vendar po naši znižani pogodbeni ceni.